Varför ska du välja oss?

Inte bara en bank

Vi vet att företagsvärlden är i konstant rörelse och att traditionella finansieringstjänster ofta är tidskrävande och omständliga. Vi har valt att bibehålla en enkelhet i alla steg - digitalt, flexibelt och 100% säkert.

Enkelt & transparent

Vi är stolta över att vår elektroniska ansökningsprocess är snabb och enkel. Vi har gjort det väldigt enkelt att ansöka om direkt lån. Inga högar av pappersarbete att fylla i, inga kölappar och inga sömnlösa nätter. Faktum är att hela ansökningsprocessen tar mindre än 5 minuter. 

Personlig service

Vårt trevliga och erfarna team är beredda att hjälpa dig och ditt företag.  Oavsett om du har frågor av allmän natur, om ansökningsprocessen eller frågor om återbetalning står vårt team klart att ge dig och ditt företag bästa möjliga kundtjänst på telefon eller via e-post.

how it works

Om CapitalBox

CapitalBox är Europas ledande specialist inom företagslån för små och stora företag. Via vår finansplattform erbjuder vi våra kunder skräddarsydd finansiering när de behöver det som mest.

CapitalBox bildades 2015 och har sedan dess hjälpt tusentals småföretagare att i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Litauen och Storbritannien att smidigt och snabbt få ett förlagslån och utökat rörelsekapital

Vi är en del i Multitude Group som har funnits sedan 2005. Vi har ett nära sammarbete  och tar del av varandras färdigheter och kompetenser.

Vi känner väl till de små och medelstora företagens behov och vår uppgift är att tillgodose dessa. Det är de små företagen som är ryggraden i ekonomin, anser vi. Genom att förse dem med det rörelsekapital de behöver, kan vi hjälpe de mindre företagen att nå sina mål.
 

Blogginlägg

Show filters
All posts
15/05/2023
Få en fullständig överblick – missa inte viktig information som är bra att tänka på när det kommer till att driva företag i lågkonjunktur!
29/03/2023

Investera i en hållbar framtid: FIA World Rallycross Championship inleder ett partnerskap med Multitude.

Branschledande fintechleverantör ska visa upp sina tjänster i rallycrossens elit.

 

kvinna entreprenör som använder en surfplattakvinna entreprenör som använder en surfplatta
17/06/2022
Den digital transformationen har redan skett - om än ny. Vi tipsar dig hur du ska hålla den digitala närvaron levande och motivera medarbetarna att hålla sig uppdaterade.
Lag möte
15/06/2022
Rätt finansiering kan ge företaget de ekonomiska förutsättningar som krävs för att fortsätta växa. I den här artikeln får du lära dig mer om tre vanliga finansieringsformer och hur de kan gynna din verksamhet.
29/03/2023

Investera i en hållbar framtid: FIA World Rallycross Championship inleder ett partnerskap med Multitude.

Branschledande fintechleverantör ska visa upp sina tjänster i rallycrossens elit.

 

Team CapitalBox
14/09/2021
Idrottare vill kunna fokusera på det sportsliga! Vi på CapitalBox är glada över att ha dem med i laget.
capitalbox-kreditupplysningen
30/08/2021
Så här går det till när vi på Capitalbox gör en kreditbedömning i samband med din låneansökan. 
CapitalBox blir Finlands friidrottsförbunds huvudsamarbetspartner - Daniel Ståhl
16/08/2021
Finlands Friidrottsförbund och CapitalBox, Nordeuropas ledande digitala finansieringsplattform för små och medelstora företag, har ingått ett fyraårigt samarbetsavtal, genom vilket CapitalBox blir Finlands friidrottsförbunds nya huvudsamarbetspartner.
Lär dig skapa en affärsplan som får dig att lyckas!
08/03/2022
⇒ Vikten av en affärsplan kan vara avgörande för entreprenörer. Läs vidare om vilka fördelar du kan dra nytta av genom att skapa och följa din affärsplan.
att_tanka_pa_efter_Covid-19
29/06/2020
Tiotusentals småföretagare runtom i Sverige ser fram emot att få komma igång igen efter covid-19. Här är några saker du bör tänka på när du öppnar upp verksamheten.
entreprenörer lär sig nya saker
31/08/2019
Kolla in vår missa-inte-lista med de bästa verktygen och resurserna som är fantastiska gratisalternativ till de mest populära verktyg och tjänster som du betalar för.
Kreditbetyg small medelstora företag - företagslån
06/05/2019
Vi vet alla hur viktigt det är att bibehålla ett gott personligt kreditbetyg i dagens samhälle. Företagets kreditbetyg fungerar på ett liknande sätt, så nu ska vi titta på hur du kan göra mesta möjliga för att säkerställa ditt företags tillväxt.
SWOT-analys
28/10/2019
SWOT kommer från orden ”strengths”, ”weaknesses”, ”opportunities” och ”threats” (styrkor, svagheter, möjligheter och hot). Denna analys kan hjälpa dig att fokusera på de viktigaste faktorerna som påverkar ditt företag. Så att du kan ta itu med svagheter och upptäcka och nyttja outnyttjade möjligheter. Så här sätter du igång med din analys