Varför ska du välja oss?

Inte bara en bank

Vi vet att företagsvärlden är i konstant rörelse och att traditionella finansieringstjänster ofta är tidskrävande och omständliga. Vi har valt att bibehålla en enkelhet i alla steg - digitalt, flexibelt och 100% säkert.

Enkelt & transparent

Vi är stolta över att vår elektroniska ansökningsprocess är snabb och enkel. Vi har gjort det väldigt enkelt att ansöka om direkt lån. Inga högar av pappersarbete att fylla i, inga kölappar och inga sömnlösa nätter. Faktum är att hela ansökningsprocessen tar mindre än 5 minuter. 

Personlig service

Vårt trevliga och erfarna team är beredda att hjälpa dig och ditt företag.  Oavsett om du har frågor av allmän natur, om ansökningsprocessen eller frågor om återbetalning står vårt team klart att ge dig och ditt företag bästa möjliga kundtjänst på telefon eller via e-post.

how it works

Om CapitalBox

CapitalBox är Europas ledande specialist inom företagslån för små och medelstora företag. Via vår finansplattform erbjuder vi våra kunder skräddarsydd finansiering när de behöver det som mest.

CapitalBox bildades år 2015 och har sedan dess hjälpt tusentals småföretagare i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna och Litauen att smidigt och snabbt få tillgång till rörelsekapital. Tack vare vår digitala låneplattform och våra duktiga lånerådgivare kan vi behandla våra kunders låneansökningar snabbt, vanligtvis inom 24 timmar. Vi använder oss av avancerad teknik för att uppnå detta, men vårt uppdrag är enkelt: att flytta pengar till de företag som behöver dem mest.

Vi känner väl till de små och medelstora företagens behov och vår mission är att tillgodose dessa behov. Man brukar säga att småföretagen är ryggraden i ekonomin. Genom att förse dem med det rörelsekapital de behöver ser vi till att de kan fortsätta vara just det.

CapitalBox erbjuder företagslånkontokrediter och refinansiering från 20 000 kr upp till 3,5 miljoner kr med en betalningstid på upp till 4 år, så att våra kunder kan fokusera på det som är viktigt, att få företaget att växa!

Blogginlägg

Show filters
All posts
14/03/2024

I detta inlägg ska vi titta närmare på vad covidpandemin har inneburit för många företag och hur man som företagare ska betala tillbaka skulder som ha

övervinna finansiella utmani
12/09/2023
När det går bra kan det gå riktigt bra. Men när det går dåligt kan det också gå riktigt dåligt. De flesta företagare har nog varit med om det. Hur kan man då säkra sin business under till exempel lågkonjunktur för att inte helt gå under?
15/05/2023
Få en fullständig överblick – missa inte viktig information som är bra att tänka på när det kommer till att driva företag i lågkonjunktur!
29/03/2023

Investera i en hållbar framtid: FIA World Rallycross Championship inleder ett partnerskap med Multitude.

Branschledande fintechleverantör ska visa upp sina tjänster i rallycrossens elit.

 

29/03/2023

Investera i en hållbar framtid: FIA World Rallycross Championship inleder ett partnerskap med Multitude.

Branschledande fintechleverantör ska visa upp sina tjänster i rallycrossens elit.

 

Team CapitalBox
14/09/2021
Idrottare vill kunna fokusera på det sportsliga! Vi på CapitalBox är glada över att ha dem med i laget.
capitalbox-kreditupplysningen
30/08/2021
Så här går det till när vi på Capitalbox gör en kreditbedömning i samband med din låneansökan. 
CapitalBox blir Finlands friidrottsförbunds huvudsamarbetspartner - Daniel Ståhl
16/08/2021
Finlands Friidrottsförbund och CapitalBox, Nordeuropas ledande digitala finansieringsplattform för små och medelstora företag, har ingått ett fyraårigt samarbetsavtal, genom vilket CapitalBox blir Finlands friidrottsförbunds nya huvudsamarbetspartner.
Lär dig skapa en affärsplan som får dig att lyckas!
08/03/2022
⇒ Vikten av en affärsplan kan vara avgörande för entreprenörer. Läs vidare om vilka fördelar du kan dra nytta av genom att skapa och följa din affärsplan.
att_tanka_pa_efter_Covid-19
29/06/2020
Tiotusentals småföretagare runtom i Sverige ser fram emot att få komma igång igen efter covid-19. Här är några saker du bör tänka på när du öppnar upp verksamheten.
entreprenörer lär sig nya saker
31/08/2019
Kolla in vår missa-inte-lista med de bästa verktygen och resurserna som är fantastiska gratisalternativ till de mest populära verktyg och tjänster som du betalar för.
Kreditbetyg small medelstora företag - företagslån
06/05/2019
Vi vet alla hur viktigt det är att bibehålla ett gott personligt kreditbetyg i dagens samhälle. Företagets kreditbetyg fungerar på ett liknande sätt, så nu ska vi titta på hur du kan göra mesta möjliga för att säkerställa ditt företags tillväxt.
SWOT-analys
28/10/2019
SWOT kommer från orden ”strengths”, ”weaknesses”, ”opportunities” och ”threats” (styrkor, svagheter, möjligheter och hot). Denna analys kan hjälpa dig att fokusera på de viktigaste faktorerna som påverkar ditt företag. Så att du kan ta itu med svagheter och upptäcka och nyttja outnyttjade möjligheter. Så här sätter du igång med din analys