Varför ska du välja oss?

Inte bara en bank

Vi vet att företagsvärlden är i konstant rörelse och att traditionella finansieringstjänster ofta är tidskrävande och omständliga. Vi har valt att bibehålla en enkelhet i alla steg - digitalt, flexibelt och 100% säkert.

Enkelt & transparent

Vi är stolta över att vår elektroniska ansökningsprocess är snabb och enkel. Vi har gjort det väldigt enkelt att ansöka om direkt lån. Inga högar av pappersarbete att fylla i, inga kölappar och inga sömnlösa nätter. Faktum är att hela ansökningsprocessen tar mindre än 5 minuter. 

Personlig service

Vårt trevliga och erfarna team är beredda att hjälpa dig och ditt företag.  Oavsett om du har frågor av allmän natur, om ansökningsprocessen eller frågor om återbetalning står vårt team klart att ge dig och ditt företag bästa möjliga kundtjänst på telefon eller via e-post.

how it works

Om CapitalBox

CapitalBox är Europas ledande specialist inom företagslån för små och stora företag. Via vår finansplattform erbjuder vi våra kunder skräddarsydd finansiering när de behöver det som mest.

CapitalBox bildades 2015 och har sedan dess hjälpt tusentals småföretagare att i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Litauen och Storbritannien att smidigt och snabbt få ett förlagslån och utökat rörelsekapital

Vi är en del i Multitude Group som har funnits sedan 2005. Vi har ett nära sammarbete  och tar del av varandras färdigheter och kompetenser.

Vi känner väl till de små och medelstora företagens behov och vår uppgift är att tillgodose dessa. Det är de små företagen som är ryggraden i ekonomin, anser vi. Genom att förse dem med det rörelsekapital de behöver, kan vi hjälpe de mindre företagen att nå sina mål.
 

Blogginlägg

Show filters
All posts
beslut
04/05/2022
Som egen företagare ställs du inför tusentals beslut - både stora och små. Hur fattar du bra beslut? Vi ska undersöka vilka faktorer som spelar roll för goda och kloka beslut.
cb_manniskor_som_pratar
19/04/2022
Om ditt företag inte går som du tänkt, vad kan du göra för att vända trenden? Vi ger dig förslag på åtgärder - innan det blir för sent.
cb_kvinnors_kontor
14/04/2022
Hur går det till att refinansiera ett företag? I vilket situation är refinansiering ett alternativ? Hur går det till? Vi ger dig tips och råd.
revisor
23/03/2022
Behovet av en revisor kommer förr eller senare att dyka upp om du är egen företagare - men när är det egentligen dags?
Team CapitalBox
14/09/2021
Idrottare vill kunna fokusera på det sportsliga! Vi på CapitalBox är glada över att ha dem med i laget.
capitalbox-kreditupplysningen
30/08/2021
Så här går det till när vi på Capitalbox gör en kreditbedömning i samband med din låneansökan. 
CapitalBox blir Finlands friidrottsförbunds huvudsamarbetspartner - Daniel Ståhl
16/08/2021
Finlands Friidrottsförbund och CapitalBox, Nordeuropas ledande digitala finansieringsplattform för små och medelstora företag, har ingått ett fyraårigt samarbetsavtal, genom vilket CapitalBox blir Finlands friidrottsförbunds nya huvudsamarbetspartner.
capitalbox_rally_car
05/03/2021
Säsongens andra VM-rally, Arctic Rally i Finland, blev en stor succé. Om du missade tävlingen kan du se höjdpunkterna här. Arctic Rally sponsras av CapitalBox.
Lär dig skapa en affärsplan som får dig att lyckas!
08/03/2022
⇒ Vikten av en affärsplan kan vara avgörande för entreprenörer. Läs vidare om vilka fördelar du kan dra nytta av genom att skapa och följa din affärsplan.
att_tanka_pa_efter_Covid-19
29/06/2020
Tiotusentals småföretagare runtom i Sverige ser fram emot att få komma igång igen efter covid-19. Här är några saker du bör tänka på när du öppnar upp verksamheten.
entreprenörer lär sig nya saker
31/08/2019
Kolla in vår missa-inte-lista med de bästa verktygen och resurserna som är fantastiska gratisalternativ till de mest populära verktyg och tjänster som du betalar för.
Kreditbetyg small medelstora företag - företagslån
06/05/2019
Vi vet alla hur viktigt det är att bibehålla ett gott personligt kreditbetyg i dagens samhälle. Företagets kreditbetyg fungerar på ett liknande sätt, så nu ska vi titta på hur du kan göra mesta möjliga för att säkerställa ditt företags tillväxt.
SWOT-analys
28/10/2019
SWOT kommer från orden ”strengths”, ”weaknesses”, ”opportunities” och ”threats” (styrkor, svagheter, möjligheter och hot). Denna analys kan hjälpa dig att fokusera på de viktigaste faktorerna som påverkar ditt företag. Så att du kan ta itu med svagheter och upptäcka och nyttja outnyttjade möjligheter. Så här sätter du igång med din analys