Varför ska du välja oss?

Inte bara en bank

Vi vet att företagsvärlden hela tiden är i rörelse och att vanlig finansiering från banker ofta är komplicerad eller för långsam för att vara till hjälp när det verkligen behövs. Vi satsar på ekonomisk teknologi som är mobil, lättanvänd, internationell och väldigt säker.

Enkelt & transparent

Vi är stolta över att vår elektroniska ansökningsprocess är snabb och enkel. Vi har gjort det väldigt enkelt att ansöka om direkt lån. Inga högar av pappersarbete att fylla i, inga kölappar och inga sömnlösa nätter. Faktum är att hela ansökningsprocessen tar mindre än 5 minuter. 

Personlig service

Vårt trevliga och erfarna team är beredda att hjälpa dig och ditt företag.  Oavsett om du har frågor av allmän natur, om ansökningsprocessen eller frågor om återbetalning står vårt team klart att ge dig och ditt företag bästa möjliga kundtjänst på telefon eller via e-post.

how it works

Om CapitalBox

CapitalBox är Europas ledande specialist inom företagslån för små och stora företag. Via vår finansplattform erbjuder vi våra kunder skräddarsydd finansiering när de behöver det som mest.

CapitalBox bildades 2015 och har sedan dess hjälpt tusentals småföretagare att i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Litauen och Storbritannien att smidigt och snabbt få ett förlagslån och utökat rörelsekapital. 

Vi är en del i Ferratum Group som har funnits sedan 2005. Vi har ett nära sammarbete  och tar del av varandras färdigheter och kompetenser.

Vi känner väl till de små och medelstora företagens behov och vår uppgift är att tillgodose dessa. Det är de små företagen som är ryggraden i ekonomin, anser vi. Genom att förse dem med det rörelsekapital de behöver, kan vi hjälpe de mindre företagen att nå sina mål.
 

Blogginlägg

Show filters
All posts
capitalbox_ranta_pa_ foretagslan
16/06/2021
Räntan på ett företagslån är inte bara en procentsats, det är en viktig del av den ekonomiska beräkningen du behöver göra innan du beslutar att ta ett företagslån.
capitalbox_lan_utan_en_bank
11/06/2021
De flesta av oss är bekanta med proceduren att låna pengar från en bank, men hur fungerar det att låna pengar utan att gå till banken?
capitalbox_var kan jag_ta_ett_foretagslan
11/06/2021
De två vanligaste sätten att ta ett företagslån, är att gå till banken eller till ett finansieringsbolag.
capitalbox_lana_pengar_till_ett_foretag
11/06/2021
Vad innebär det att låna pengar till ett företag? I huvudsak två saker: frihet och ansvar.
capitalbox_rally_car
05/03/2021
Säsongens andra VM-rally, Arctic Rally i Finland, blev en stor succé. Om du missade tävlingen kan du se höjdpunkterna här. Arctic Rally sponsras av CapitalBox.
Arctic_Rally_Finland
09/02/2021
Vi har nöjet att meddela att vi även i år sponsrar VM-serien i rally, närmare bestämt Arctic Rally Finland som körs i Rovaniemi 26-28 februari, 2021.
flexibelt
09/11/2020
Vi erbjuder flexibla företagslån så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt: Att få företaget att växa!
att_tanka_pa_efter_Covid-19
29/06/2020
Tiotusentals småföretagare runtom i Sverige ser fram emot att få komma igång igen efter covid-19. Här är några saker du bör tänka på när du öppnar upp verksamheten.
entreprenörer lär sig nya saker
31/08/2019
Kolla in vår missa-inte-lista med de bästa verktygen och resurserna som är fantastiska gratisalternativ till de mest populära verktyg och tjänster som du betalar för.
Kreditbetyg small medelstora företag - företagslån
06/05/2019
Vi vet alla hur viktigt det är att bibehålla ett gott personligt kreditbetyg i dagens samhälle. Företagets kreditbetyg fungerar på ett liknande sätt, så nu ska vi titta på hur du kan göra mesta möjliga för att säkerställa ditt företags tillväxt.
SWOT-analys
28/10/2019
SWOT kommer från orden ”strengths”, ”weaknesses”, ”opportunities” och ”threats” (styrkor, svagheter, möjligheter och hot). Denna analys kan hjälpa dig att fokusera på de viktigaste faktorerna som påverkar ditt företag. Så att du kan ta itu med svagheter och upptäcka och nyttja outnyttjade möjligheter. Så här sätter du igång med din analys