Varför ska du välja oss?

Inte bara en bank

Vi vet att företagsvärlden hela tiden är i rörelse och att vanlig finansiering från banker ofta är komplicerad eller för långsam för att vara till hjälp när det verkligen behövs. Vi satsar på ekonomisk teknologi som är mobil, lättanvänd, internationell och väldigt säker.

Enkelt & transparent

Vi är stolta över att vår elektroniska ansökningsprocess är snabb och enkel. Vi har gjort det väldigt enkelt att ansöka om direkt lån. Inga högar av pappersarbete att fylla i, inga kölappar och inga sömnlösa nätter. Faktum är att hela ansökningsprocessen tar mindre än 5 minuter. 

Personlig service

Vårt trevliga och erfarna team är beredda att hjälpa dig och ditt företag.  Oavsett om du har frågor av allmän natur, om ansökningsprocessen eller frågor om återbetalning står vårt team klart att ge dig och ditt företag bästa möjliga kundtjänst på telefon eller via e-post.

how it works

Om CapitalBox

CapitalBox har kontor i Stockholm, Helsingfors, Vilnius, Liverpool, Perth och Köpenhamn, och det är vår uppgift är att hjälpa små företag i Sverige att klara av sina ekonomiska åtaganden.

CapitalBox är en division i Ferratum Group, ett ledande europeiskt finansinstitut. Ferratum Group är noterad på Frankfurtbörsen och har kontor i över 24 länder världen över.

Vi inser att ditt företag snabbt förändras och att sedvanliga banklån ofta är för komplicerade eller för långsamma för att lösa dina problem. Vi grundade CapitalBox för att kunna förse småföretagare med det rörelsekapital de behöver när de behöver det.

Vi använder både den senaste tekniken och välutbildade lånespecialister i syfte att godkänna affärslån snabbare och oftare – allt utan krav på säkerhet, intervjuer eller formulär.

Blogginlägg

Show filters
All posts
5 ting, du kan gøre for at vokse din forretning og have det sjovt, mens du gør det
20/01/2020

Om du vill expandera ditt företag måste du inse att även du som person måste växa. Vare sig du vill det eller inte så kommer du som företagare att utsättas för situationer som du inte har full kontroll över.

företag checklista
16/12/2019

Många små och medelstora företag påverkas av att marknaden saktar ned på vintern och speciellt efter julhandeln. För en del företag inträffar detta efter en kraftig försäljningsökning, medan det för andra företag bara handlar om att verksamheten är säsongsbunden. 

företags låneterminologi
12/12/2019

När du ansöker om ett företagslån för första gången kan terminologin vara något förvirrande. För att hjälpa dig på vägen har vi sammanställt en lista över de viktigaste lånetermerna som du bör känna till.

flera marknadsföringskanaler
03/12/2019
Vi vill alla ha den största avkastningen för vår investering i marknadsföring. Men hur vet du vilka marknadsföringskanaler som är de rätta för att få ut det mesta av spenderade pengar på annonser och tid? Vi kan hjälpa dig om du inte vet vart du ska börja. Ta reda på vilka som är de mest effektiva marknadsföringskanalerna och se vad du kan testa inom din bransch ->
Visual
29/10/2018

Produktionskostnaderna har gått upp, eller om försäljningen har gått trögare än väntat under det här kvartalet, och du inte har möjlighet att återbetala ditt lån denna månad? Inga problem.

12/02/2018

OK, så en person går in på banken...

Det låter som början på en gåta, eller hur?  Nu för tiden kan det absolut gå till så när man går in på banken.

entreprenörer lär sig nya saker
31/08/2019
Kolla in vår missa-inte-lista med de bästa verktygen och resurserna som är fantastiska gratisalternativ till de mest populära verktyg och tjänster som du betalar för.
Kreditbetyg small medelstora företag - företagslån
06/05/2019
Vi vet alla hur viktigt det är att bibehålla ett gott personligt kreditbetyg i dagens samhälle. Företagets kreditbetyg fungerar på ett liknande sätt, så nu ska vi titta på hur du kan göra mesta möjliga för att säkerställa ditt företags tillväxt.
SWOT-analys
28/10/2019
SWOT kommer från orden ”strengths”, ”weaknesses”, ”opportunities” och ”threats” (styrkor, svagheter, möjligheter och hot). Denna analys kan hjälpa dig att fokusera på de viktigaste faktorerna som påverkar ditt företag. Så att du kan ta itu med svagheter och upptäcka och nyttja outnyttjade möjligheter. Så här sätter du igång med din analys