Varför ska du välja oss?

Inte bara en bank

Vi vet att företagsvärlden hela tiden är i rörelse och att vanlig finansiering från banker ofta är komplicerad eller för långsam för att vara till hjälp när det verkligen behövs. Vi satsar på ekonomisk teknologi som är mobil, lättanvänd, internationell och väldigt säker.

Enkelt & transparent

Vi är stolta över att vår elektroniska ansökningsprocess är snabb och enkel. Vi har gjort det väldigt enkelt att ansöka om direkt lån. Inga högar av pappersarbete att fylla i, inga kölappar och inga sömnlösa nätter. Faktum är att hela ansökningsprocessen tar mindre än 5 minuter. 

Personlig service

Vårt trevliga och erfarna team är beredda att hjälpa dig och ditt företag.  Oavsett om du har frågor av allmän natur, om ansökningsprocessen eller frågor om återbetalning står vårt team klart att ge dig och ditt företag bästa möjliga kundtjänst på telefon eller via e-post.

how it works

Om CapitalBox

CapitalBox är Europas ledande specialist inom företagslån för små och medelstora företag. Via vår finansplattform erbjuder vi våra kunder skräddarsydd finansiering när de behöver det som mest. 

CapitalBox bildades år 2015 som en del i Ferratum Group och har sedan dess hjälpt tusentals småföretagare i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Litauen och Storbritannien att smidigt och snabbt få tillgång till rörelsekapital. Tack vare vår digitala låneplattform och våra duktiga lånerådgivare kan vi behandla våra kunders låneansökningar snabbt, vanligtvis inom 24 timmar.  

Vi känner väl till de små och medelstora företagens behov och vår uppgift är att tillgodose dessa behov. Man brukar säga att småföretagen är ryggraden i ekonomin. Genom att förse dem med det rörelsekapital de behöver ser vi till att de kan fortsätta vara just det. 

CapitalBox erbjuder företagslån från 20 000 kr upp till 2 miljoner kr med en betalningstid på upp till 3 år, så att du kan fokusera på det som är viktigt, att få ditt företag att växa!  

Vi använder oss av avancerad teknik för att uppnå detta, men vårt uppdrag är enkelt: att flytta pengar till de företag som behöver dem mest.   

Blogginlägg

Show filters
All posts
foretagslan_byggforetag
31/03/2021
Att driva ett byggföretag innebär många olika utmaningar. Läs mer om hur ett företagslån kan bidra till företagets utveckling.
payments
15/03/2021
Har du någonsin undrat över hur du ska få dina kunder att betala i tid utan att låta oförskämd? Här får du några tips om hur du påminner dem på ett smidigt sätt.
capitalbox_rally_car
05/03/2021
Säsongens andra VM-rally, Arctic Rally i Finland, blev en stor succé. Om du missade tävlingen kan du se höjdpunkterna här. Arctic Rally sponsras av CapitalBox.
atermarknadsforing
25/02/2021
Vad är återmarknadsföring och varför har det blivit så populärt? I den här artikeln berättar vi om hur förändringen av konsumenternas beteende lett fram till behovet av återmarknadsföring.
capitalbox_rally_car
05/03/2021
Säsongens andra VM-rally, Arctic Rally i Finland, blev en stor succé. Om du missade tävlingen kan du se höjdpunkterna här. Arctic Rally sponsras av CapitalBox.
Arctic_Rally_Finland
09/02/2021
Vi har nöjet att meddela att vi även i år sponsrar VM-serien i rally, närmare bestämt Arctic Rally Finland som körs i Rovaniemi 26-28 februari, 2021.
flexibelt
09/11/2020
Vi erbjuder flexibla företagslån så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt: Att få företaget att växa!
CapitalBox-SpotCap
29/10/2020

CapitalBox, som är en ledande europeisk aktör inom onlinelån till SME-sektorn, meddelar i dag att man förvärvar den nederländska delen av finansbolaget Spotcap Global.

att_tanka_pa_efter_Covid-19
29/06/2020
Tiotusentals småföretagare runtom i Sverige ser fram emot att få komma igång igen efter covid-19. Här är några saker du bör tänka på när du öppnar upp verksamheten.
entreprenörer lär sig nya saker
31/08/2019
Kolla in vår missa-inte-lista med de bästa verktygen och resurserna som är fantastiska gratisalternativ till de mest populära verktyg och tjänster som du betalar för.
Kreditbetyg small medelstora företag - företagslån
06/05/2019
Vi vet alla hur viktigt det är att bibehålla ett gott personligt kreditbetyg i dagens samhälle. Företagets kreditbetyg fungerar på ett liknande sätt, så nu ska vi titta på hur du kan göra mesta möjliga för att säkerställa ditt företags tillväxt.
SWOT-analys
28/10/2019
SWOT kommer från orden ”strengths”, ”weaknesses”, ”opportunities” och ”threats” (styrkor, svagheter, möjligheter och hot). Denna analys kan hjälpa dig att fokusera på de viktigaste faktorerna som påverkar ditt företag. Så att du kan ta itu med svagheter och upptäcka och nyttja outnyttjade möjligheter. Så här sätter du igång med din analys