MEDIACENTER

CAPITALBOX I MEDIA

CapitalBox rekryterar ny vd – ska göra bolaget ledande i Europa

Artikel från Via TT

Fintech-bolaget CapitalBox rekryterar ny svensk vd och storsatsar på den europeiska marknaden. Rutinerade Oscar Barkman får uppdraget att skala upp verksamheten. Visionen? Att bli ledande i Europa inom företagslån för små och mellanstora företag.

Miljonkontrakt för Ståhl och Duplantis

Artikel från Bohusläningen

Tillsammans med stavstjärnan Armand Duplantis och finländska trestegshopparna Kristiina Mäkelä och Senni Salminen ingår han i Team CapitalBox som är det finländska friidrottsförbundet nya huvudsamarbetspartner.

Armand Duplantis och(!) Daniel Ståhls superbesked – får nu jättebelöning efter sommarens stora OS-succé

Artikel från msn.com

Nu kommer belöningen – för Armand Duplantis, men mer anmärkningsvärt även för Daniel Ståhl. Det finska finansföretaget CapitalBox går nämligen in som storsponsor till Duplantis och Ståhl, samt två finländska friidrottare – i ett avtal som sträcker sig till OS 2024. För Daniel Ståhl adderar det en extra krydda att det är just ett finländskt företag som storsponsrar honom, med tanke på hans finska ursprung och att han faktiskt talar flytande finländska.

Miljondeal klar för Daniel Ståhl och Armand Duplantis

Artikel från Aftonbladet

I dag presenteras en av de största sponsorsatsningarna i nordisk friidrottshistoria.
Det finländska finansbolaget CapitalBox gör en mångmiljonsatsning med två svenskar i huvudrollen Mondo Duplantis – och överraskningen Daniel Ståhl.
– Jag är oerhört tacksam. Det här betyder mycket både för min framtida satsning och ger en trygghet i vardagen, säger Daniel.

Småföretagare hyllar Merkel, men covid-stödet skapar oro runtom i Europa

Artikel från Forbes

I en enkät från lånebolaget Capitalbox ombads 2 000 småföretagare att rangordna politiker utifrån vem som hade infört de effektivaste stödåtgärderna under pandemin. Högst upp på listan hamnade Tysklands förbundskansler Angela Merkel (63 procent), följt av Frankrikes president Emmanuel Macron (55 procent).

Alternativa långivare – en strimma av hopp för småföretagen

Artikel från Global Banking and Finance

I dessa tider är det återigen de alternativa långivarna som visar vägen och ligger bakom återhämtningen av ekonomin. Pandemin visar hur viktigt det är att snabbt kunna anpassa sig och utnyttja den nya tekniken. Vi kan snabbt ändra algoritmerna och rutinerna för kreditbedömning, så att vi kan hantera krisen och fortsätta att hjälpa, om än i mindre omfattning, de företag som inte har möjlighet att få lån i en vanlig bank.