Har du ett dyrt företagslån?

CapitalBox erbjuder refinansieringslån på upp till 3.5 miljoner kr med en återbetalningstid på upp till 48 månader.

Fördelar med att samla företagets lån hos CapitalBox

Lägre ränta

Varje tiondels procent lägre ränta kan innebära en besparing på tusentals kronor. Sätt av 5 minuter och ansök om ett refinansieringslån hos CapitalBox och se om du kan få en bättre deal än vad du har nu.

 

Mindre månadsavbetalning

När du betalar tillbaka ditt företagslån i mindre månadsavbetalningar får du mer rörelsekapital för företagets egen verksamhet, till exempel för att köpa utrustning, anställa nya medarbetare eller till exempel marknadsföra ditt företag.   

 

Längre betalningstid

Med en längre betalningstid kan ditt företag bekymmerfritt dela upp återbetalningen så att de passar företagets ekonomi. När betalningstiden är tillräcklig kommer de månatliga avbetalningarna för att betala tillbaka lånet att förbli måttliga.

 

Samla företagets skulder

Det är enklare att bara ha ett lån att hålla reda på än att varje månad betala fakturor till en mängd olika långivare. Genom att samla flera mindre lån i ett större kan du dessutom minska månadskostnaden.

 

Få tillgång till extra rörelsekapital

Att ha tillgång till kapital är a och o för alla företag som satsar på att växa. Med ett refinansieringslån kan du minska dina månadskostnader så att du får pengar över till att expandera verksamheten.

Ansök om ett företagslån redan idag!

ANSÖK HÄR
Eller ring: 020 018 00 20

Vanliga frågor om refinansieringslån för företag

Vad är refinansiering?

Refinansiering är att samla flera lån i ett enda lån, dvs. att ta ett större lån för att betala av flera små. Vanligtvis kan du sänka dina kostnader en hel del genom att ta ett refinansieringslån, särskilt om räntan för de krediter du vill lösa med det nya lånet är hög. Beroende på företagets ekonomiska situation kan ett refinansieringslån till och med innebära att du kan använda en del av pengarna till nya, viktiga investeringar.

Vem kan ansöka om ett refinansieringslån?

Om företaget har lån och krediter sedan tidigare kan du ansöka om ett refinansieringslån och se om du kan minska utgifterna för företagets skulder.

Hur mycket kan jag låna?

CapitalBox erbjuder refinansieringslån på upp till 3.5 miljoner kr med en återbetalningstid på upp till 48 månader.

Kostar det något att ansöka om ett refinansieringslån?

Nej, att ansöka om ett lån är helt kostnadsfritt. Du ansöker online och det tar bara några minuter.

Letar du efter finansiering till företaget?

Vi hjälper dig att hitta en lösning på dina finansieringsbehov. Begär en offert eller ring oss på 020 018 00 20.

Senaste inlägg

2024.03.14
I detta inlägg ska vi titta närmare på vad covidpandemin har inneburit för många företag och hur man som företagare ska betala tillbaka skulder som har uppstått under pandemin. Vi kommer att dyka ner i alla nödvändiga detaljer som är viktiga att ha i åtanke för dig som företagare.
övervinna finansiella utmani
2023.09.12
När det går bra kan det gå riktigt bra. Men när det går dåligt kan det också gå riktigt dåligt. De flesta företagare har nog varit med om det. Hur kan man då säkra sin business under till exempel lågkonjunktur för att inte helt gå under?
Lag möte
2022.06.15
Rätt finansiering kan ge företaget de ekonomiska förutsättningar som krävs för att fortsätta växa. I den här artikeln får du lära dig mer om tre vanliga finansieringsformer och hur de kan gynna din verksamhet.