Skapad den 2021.09.14
Uppdaterad den 2022.04.22

CapitalBox tecknar supportavtal med de två OS-guldmedaljörerna Armand "Mondo" Duplantis och Daniel Ståhl

Vi är både glada och stolta över att ha med Armand ”Mondo” Duplantis och Daniel Ståhl i laget som ambassadörer för CapitalBox. De är fantastiska exempel på allt vi står för och försöker åstadkomma: att ge människor en möjlighet att göra det de brinner för.

 

Idrottare vill kunna fokusera på det sportsliga!

För CapitalBox känns det naturligt att inleda detta samarbete. Vi har stor beundran för alla elitidrottare och entreprenörer som har mycket gemensamt. I hård konkurrens kämpar de mot alla odds för att nå sina mål. De ställs ofta inför tuffa utmaningar och oförutsedda problem, till exempel ekonomiska svårigheter eller en global pandemi. Ja, människor som, oavsett vad som händer, jobbar vidare och utvecklas är verkligen inspirerande.

För en elitidrottare är det viktigt att ha sponsorer. Så här uttalar sig de två OS-guldmedaljörerna om det nya samarbetet med CapitalBox:

– Entreprenörskap är det viktigaste i det här samarbetet, och det är något vi idrottare verkligen kan identifiera oss med. Ingen vaknar upp på morgonen med en guldmedalj om halsen. Det är något man måste man jobba hårt för, säger Armand Duplantis.

– Jag är glad över att kunna meddela att jag inlett ett samarbete med CapitalBox. Nyckeln till framgång är att ha ett bra team bakom sig, säger Daniel Ståhl.

Team CapitalBox består idag av diskuskastaren och OS-guldmedaljören Daniel Ståhl, stavhopparen och OS-guldmedaljören Armand Duplantis samt de finska trestegshopparna Kristiina Mäkelä och Senni Salminen. Framöver är vår plan att utöka teamet med fler talangfulla elitidrottare från olika länder. 

Det finns många gemensamma nämnare mellan elitidrottare och vår verksamhet. En elitidrottare kämpar för att nå sina mål, men behöver ha ett effektivt team bakom sig för att lyckas.

– Vi inspireras av småföretagare som vägrar ge upp, trots globala pandemier eller andra motgångar, liksom av idrottare som inte låter ett nederlag eller en skada hindra dem, utan i stället hittar ny motivation att komma vidare. På CapitalBox stöder vi våra kunder genom att tillhandahålla finansiering när de behöver den som mest. Med detta samarbete hoppas vi också kunna hjälpa våra kunder att behålla sin vinnarattityd, säger Scott Donnelly, VD för CapitalBox.

Även Outi Päivinen, marknadschef på CapitalBox, har höga förväntningar på det nya samarbetet.

– Entreprenörer och idrottare som lyckas på olympisk nivå visar att allt är möjligt för den som har rätt engagemang och arbetar hårt för att uppnå sina mål. Dessa idrottare uppmuntrar till en sund livsstil och är förebilder, både för hårt arbetande entreprenörer och för barn och ungdomar. Vi är glada över att stödja denna utveckling, såväl i näringslivet som i samhället i övrigt, säger Päivinen.

 

Vi har hjälpt småföretagare i mer än sex år

För närvarande erbjuder vi företagslån till små och medelstora företag i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Litauen och Storbritannien. Vårt mål är att erbjuda flexibla finansieringslösningar och utveckla en heltäckande plattform för finansiella tjänster för små och medelstora företag i hela Europa.


För mer information, kontakta:
Outi Päivinen
Marknadschef
CapitalBox
outi.paivinen@capitalbox.com