Skapad den 2020.11.09
Uppdaterad den 2021.05.18

Ett flexibelt företagslån, finns det verkligen något sådant?

Ja, det gör det. Vi jobbar med att hjälpa entreprenörer och har anpassat våra företagslånid="heading_661f22a3dcc50"> så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt: att få företaget att växa! 

Att vara entreprenör kan ibland kännas som att sätta sig i en sportbil som går i 200 knyck och ge sig ut på en racingbana för första gången. Spännande och nervkittlande på samma gång! 

Från start till mål gäller det att ha full fokus på försäljningen och skaffa nya kunder samtidigt som du ska ha koll på konkurrenterna, personalen och alla överraskningar som kan lura bakom nästa kurva. Våra flexibla finansieringslösningar hjälper dig att hålla huvudet kallt, njuta av färden och ta dig i mål som en vinnare.  

Vi finns alltid tillhands i depån och förser dig med det bränsle du behöver för att öka farten och nå dina mål. 

 

Inga problem, vi ordnar det!id="heading_661f22a3dcc53"> 

Vi hejar på dig under dina äventyr på banan och väntar på dig vid mållinjen. När du behöver assistans kan du alltid utnyttja följande flexibla alternativ från CapitalBox verktygslåda: 

  • Vill du skjuta upp en betalning? Inga problem! Om du har brist i kassan en månad kan du välja att endast betala räntan när du ska betala fakturan. Och du väljer själv om du vill att låneperioden ska förlängas eller om kapitalbeloppet ska fördelas på återstående månader. 
  • Vill du ändra betalningsdatum? Enkelt! Du kan ändra betalningsdatum för en viss månad eller för hela låneperioden.  
  • Vill du lösa hela lånet på en gång? Om du till exempel har klarat av halva låneperioden och inser att du kan betala resten av lånet på en gång så kan du göra det utan extra kostnad!  

Utöver ovanstående alternativ kan vi i vissa fall erbjuda andra lösningar i samband med ditt lån hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för rådgivning och mer information.  

 

Tänk på följande! id="heading_661f22a3dcc55">

Alla anpassningar av betalningsplanen sker efter bedömning och godkännande av våra kreditrådgivare. Den goda nyheten är att det inte kostar något extra att ändra betalningsplanen och att vi inte har några förseningsavgifter. Tänk dock på att den totala räntekostnaden blir högre om du förlänger låneperioden. 

 

Välkommen in i depån om du behöver fylla på bränsle och öka farten på din verksamhet! Att ansöka om ett flexibelt företagslån tar bara några minuter.