Välkommen till vår blogg om hur du hanterar och expanderar ditt lilla eller medelstora företag!

planera_din_epostmarknadsforing
2020-08-10
Planering är a och o för att du ska lyckas med din e-postmarknadsföring. Här är tre enkla tips!
Skapa-din-forsta-Facebook-annons
2020-08-03
Att annonsera på Facebook är ofta mycket effektivt. Så här skapar du din första Facebook-annons.
konsten_att_skapa_en_bra_annons
2020-07-27
Hur skriver man en bra annons? Alla framgångsrika marknadsföringskampanjer har vissa saker gemensamt. Här är listan.
tre_saker_du_kan_gora_for_att_fa_fler_aterkommande_kunder
2020-07-20
Att få en befintlig kund att köpa något är betydligt lättare än att skaffa en ny kund. Här är några tips på vad du kan göra för att få fler nöjda och återkommande kunder.
capitalbox_rally
2020-07-13
Rallycross-VM tillbaka i Finland efter 6 år. CapitalBox World Rally of Finland kommer att köras i Kouvola i slutet av augusti.
fa_kontroll_pa_dina_konkurrenter
2020-07-06
Att ha konkurrenter kan vara en fördel. Och om du inte har några bör du vara misstänksam. Här är några tips på hur du skaffar dig kontroll på dina konkurrenter.
att_tanka_pa_efter_Covid-19
2020-06-29
Tiotusentals småföretagare runtom i Sverige ser fram emot att få komma igång igen efter covid-19. Här är några saker du bör tänka på när du öppnar upp verksamheten.
tre-satt-att-fa-sociala-medier-att-jobba-för-din-verksamhet
2020-06-15
Sociala medier har blivit en viktig marknadsföringskanal för många företag. Här är några tips på hur du lär känna din målgrupp, hittar nya kunder och ökar försäljningen genom att vara aktiv och annonsera på sociala nätverk.
därför-ska-du-inte-strypa-marknadsföringen-i-kristider
2020-06-08
Vi drar åt svångremmen och prioriterar bort allt som inte är absolut nödvändigt, som till exempel marknadsföring. Men stämmer detta verkligen? Nej, historien visar att det kan slå tillbaka och i slutändan skapa fler problem än det löser. 
marknadsföringsbudget
2020-06-02
Marknadsföring kan antingen göra stora hål i plånboken eller vara nyckeln till framgång. Här är fem saker du bör känna till innan du drar igång nästa marknadsföringskampanj om du är småföretagare.
företagskredit-vs-kreditkort-för-företag
2020-05-26
Många företag använder sig av kreditkort för att betala sina utgifter. En företagskredit skulle vara ett bra komplement till ett kreditkort. Lär dig mer om skillnaderna mellan företagskredit och kreditkort för ett företag.
är-en-företagskredit-rätt-för-din-verksamhet
2020-05-26
Företagskredit är ett värdefullt redskap som många SMF-företag använder för att öka tillväxten och möta andra affärsmål. Här är vad du behöver veta om företagskredit.
insamling-av-kaptital-för-små- och-medelstora-affärsinitiativ
2020-05-26
Insamling av kapital för SMF-företag är en utmaning. Många små- och medelstora företag vänder sig till alternativa företagslån för att generera tillväxt och andra företagsmål.
företagslån-utan-säkerhet
2020-05-26
Varje stabilt företag som inte har tillgångar som banken kan använda som säkerhet kan fortfarande få ett företagslån. Lån utan säkerhet - vad du behöver veta.
korttidslån-för-företag
2020-05-26
Ett korttidslån kan vara ett bättre val för de flesta företag än ett långtidslån. Här hittar du precis allt du behöver veta.