Välkommen till vår blogg om hur du hanterar och expanderar ditt lilla eller medelstora företag!

hur_man_mater_en_marknadsforingskampanj
2020-09-15
Inom internetmarknadsföring används en uppsjö olika mätvärden. I den här artikeln berättar vi vilka parametrar du bör fokusera på för att lyckas med din annonsering och skapa vinst för företaget.
vad_ska_jag_publicera_om_mitt_foretag_pa_sociala_medier
2020-09-10
Att marknadsföra sitt företag på sociala medier är inte det lättaste. Här är 8 exempel och tips som gör det lättare för dig att komma igång.
introduktion_till_dataanalys_i_excel_for_foretagare _forberedelser
2020-08-26
Lär dig analysera företagets data och skapa bra underlag för dina affärsbeslut. I den här artikeln går vi igenom grunderna i dataanalys i Excel.
sa_har_lyckas_du_med_din_e-postmarknadsforing
2020-08-17
E‑postmarknadsföring stärker kundrelationerna och kan öka försäljningen betydligt om den görs rätt. Här är våra bästa tips.
planera_din_epostmarknadsforing
2020-08-10
Planering är a och o för att du ska lyckas med din e‑postmarknadsföring. Här är tre enkla tips!
Skapa-din-forsta-Facebook-annons
2020-08-03
Att annonsera på Facebook är ofta mycket effektivt. Så här skapar du din första Facebook-annons.
konsten_att_skapa_en_bra_annons
2020-07-27
Hur skriver man en bra annons? Alla framgångsrika marknadsföringskampanjer har vissa saker gemensamt. Här är listan.
tre_saker_du_kan_gora_for_att_fa_fler_aterkommande_kunder
2020-07-20
Att få en befintlig kund att köpa något är betydligt lättare än att skaffa en ny kund. Här är några tips på vad du kan göra för att få fler nöjda och återkommande kunder.
capitalbox_rally
2020-07-13
Rallycross-VM tillbaka i Finland efter 6 år. CapitalBox World Rally of Finland kommer att köras i Kouvola i slutet av augusti.
fa_kontroll_pa_dina_konkurrenter
2020-07-06
Att ha konkurrenter kan vara en fördel. Och om du inte har några bör du vara misstänksam. Här är några tips på hur du skaffar dig kontroll på dina konkurrenter.
att_tanka_pa_efter_Covid-19
2020-06-29
Tiotusentals småföretagare runtom i Sverige ser fram emot att få komma igång igen efter covid-19. Här är några saker du bör tänka på när du öppnar upp verksamheten.
tre-satt-att-fa-sociala-medier-att-jobba-för-din-verksamhet
2020-06-15
Sociala medier har blivit en viktig marknadsföringskanal för många företag. Här är några tips på hur du lär känna din målgrupp, hittar nya kunder och ökar försäljningen genom att vara aktiv och annonsera på sociala nätverk.
därför-ska-du-inte-strypa-marknadsföringen-i-kristider
2020-06-08
Vi drar åt svångremmen och prioriterar bort allt som inte är absolut nödvändigt, som till exempel marknadsföring. Men stämmer detta verkligen? Nej, historien visar att det kan slå tillbaka och i slutändan skapa fler problem än det löser. 
marknadsföringsbudget
2020-06-02
Marknadsföring kan antingen göra stora hål i plånboken eller vara nyckeln till framgång. Här är fem saker du bör känna till innan du drar igång nästa marknadsföringskampanj om du är småföretagare.
företagskredit-vs-kreditkort-för-företag
2020-05-26
Många företag använder sig av kreditkort för att betala sina utgifter. En företagskredit skulle vara ett bra komplement till ett kreditkort. Lär dig mer om skillnaderna mellan företagskredit och kreditkort för ett företag.