Välkommen till vår blogg om hur du hanterar och expanderar ditt lilla eller medelstora företag!

CapitalBox-man-kvinna-pratar
Ta reda på vad ett företagslån är och vilken nytta ett lån kan ha för dig och ditt företag.
CapitalBox-man-laptop
Onlinelångivare, banker & kreditföreningar erbjuder olika typer av affärskrediter. Ta reda på vilken du bör ansöka om!
CapitalBox-entreprenorslasning
Ta reda på vad som är den största skillnaden mellan företagskredit och andra lån som finns tillgängliga för företag.
CapitalBox-entreprenor-sitter-vid-ett-skrivbord
Företagskrediten är ideal när du vill få tillgång till likvida medel löpande där du endast betalar ränta för nyttjad belopp.
CapitalBox-entreprenor-som-gar
En företagskredit erbjuder ditt företag möjligheten att snabbt förbättra likviditeten. Läs mer om det hela i denna guide!
CapitalBox-entreprenor-laptop
För att förverkliga din dröm om att starta eget företag kommer du att dra nytta av att ta dessa de första stegen i rätt ordning.
CapitalBox-Rapportera
Hur går du tillväga för att stärka ditt kreditbetyg och således får möjligheten att ansöka om betydligt högre företagskredit?
småföretagens cybersäkerhet
Hur skyddar du ditt företag från cyberkapning eller från att bli utsatt för bedrägerier? Ett reellt hot som till viss del kan undvikas om du ligger steget före och tar reda på vad du kan kan göra.
CapitalBox_betalningsanmärkning
Betalningsanmärkningar är obehagliga och inget att önska sig. Hur länge ligger de kvar? Finns det något du kan göra? Läs om betalningsanmärkningar i den här Bloggen:
CapitalBox företagare startup
Att finansiera ett nytt eller nystartat företag kan ibland vara knepigt och komplicerat – läs våra tips om finansieringsmöjligheter för nya företag!
CapitalBox-Julgava
Dina anställda mår bra av uppmuntran. Här kan du läsa om reglerna kring gåvor och julklappar och vilka skattekonsekvenser som gäller.
CapitalBox-Företagskredit för småföretagare
CapitalBox vision är att hjälpa mindre företag och frilansare att förverkliga sin fulla potential. Därför lanserar vi inom kort en ny och flexibel finansieringstjänst: företagskredit för småföretagare. Läs mer!
CapitalBox_finansiera-din-start-med-bidrag
Är bidrag ett alternativ för din uppstart? Var söker jag bidrag? Vilka bidrag finns att söka? Lär dig om olika finansieringsalternativ för att starta upp ditt företag.
CapitalBox_Ränteavdrag för företagslån
I Sverige kan man göra avdrag för sina låns räntekostnader. Se vilket avdrag på räntan du kan göra på ditt företagslån.
CapitalBox_satter-mal
Sätt rätt mål på - på rätt sätt! Att lägga tid och energi på att formulera byamål som hjälper dig att hålla fokus och nå framgång med ditt företag.