Välkommen till vår blogg om hur du hanterar och expanderar ditt lilla eller medelstora företag!

företagskredit-vs-kreditkort-för-företag
2020-05-26
Många företag använder sig av kreditkort för att betala sina utgifter. En företagskredit skulle vara ett bra komplement till ett kreditkort. Lär dig mer om skillnaderna mellan företagskredit och kreditkort för ett företag.
är-en-företagskredit-rätt-för-din-verksamhet
2020-05-26
Företagskredit är ett värdefullt redskap som många SMF-företag använder för att öka tillväxten och möta andra affärsmål. Här är vad du behöver veta om företagskredit.
insamling-av-kaptital-för-små- och-medelstora-affärsinitiativ
2020-05-26
Insamling av kapital för SMF-företag är en utmaning. Många små- och medelstora företag vänder sig till alternativa företagslån för att generera tillväxt och andra företagsmål.
företagslån-utan-säkerhet
2020-05-26
Varje stabilt företag som inte har tillgångar som banken kan använda som säkerhet kan fortfarande få ett företagslån. Lån utan säkerhet - vad du behöver veta.
korttidslån-för-företag
2020-05-26
Ett korttidslån kan vara ett bättre val för de flesta företag än ett långtidslån. Här hittar du precis allt du behöver veta.
företagslån-för-småföretag
2020-05-26
Många företag förlitar sig på företagsfinansiering, eller företagslån, för att öka tillväxten eller för att möta efterfrågan. Lär dig mer om företagslån för småföretag.
gratis_digitala_verktyg
2020-05-07
Många företag har tagit initiativ till att hjälpa SME-företag att ta sig igenom coronaviruskrisen. Kolla in dessa gratis verktyg och resurser som kan hjälpa dig och dina anställda att hålla igång under dessa förvirrande tider.
kassaflöde
2020-04-21
Att förstå och hantera kassaflödet är en viktig uppgift för alla företagare. Det är därför vi har skapat en guide som hjälper dig att förstå och hantera ditt företags kassaflöde och förhindra framtida kassaflödesproblem.
5 ting, du kan gøre for at vokse din forretning og have det sjovt, mens du gør det
2020-01-20

Om du vill expandera ditt företag måste du inse att även du som person måste växa. Vare sig du vill det eller inte så kommer du som företagare att utsättas för situationer som du inte har full kontroll över.

företag checklista
2019-12-16

Många små och medelstora företag påverkas av att marknaden saktar ned på vintern och speciellt efter julhandeln. För en del företag inträffar detta efter en kraftig försäljningsökning, medan det för andra företag bara handlar om att verksamheten är säsongsbunden. 

företags låneterminologi
2019-12-12

När du ansöker om ett företagslån för första gången kan terminologin vara något förvirrande. För att hjälpa dig på vägen har vi sammanställt en lista över de viktigaste lånetermerna som du bör känna till.

flera marknadsföringskanaler
2019-12-03
Vi vill alla ha den största avkastningen för vår investering i marknadsföring. Men hur vet du vilka marknadsföringskanaler som är de rätta för att få ut det mesta av spenderade pengar på annonser och tid? Vi kan hjälpa dig om du inte vet vart du ska börja. Ta reda på vilka som är de mest effektiva marknadsföringskanalerna och se vad du kan testa inom din bransch ->
kvinna som använder bärbar dator
2019-11-08

Julhandeln kan bli den mest hektiska perioden för en del små och medelstora företag. Perioden börjar med Black Friday, fortsätter med Cyber Monday och avslutas med julruschen. 

SWOT-analys
2019-10-28
SWOT kommer från orden ”strengths”, ”weaknesses”, ”opportunities” och ”threats” (styrkor, svagheter, möjligheter och hot). Denna analys kan hjälpa dig att fokusera på de viktigaste faktorerna som påverkar ditt företag. Så att du kan ta itu med svagheter och upptäcka och nyttja outnyttjade möjligheter. Så här sätter du igång med din analys
2019-10-22
Det är inte lätt att hitta rätt medarbetare till små eller medelstora företag. Det finns flera sätt att gå till väga. Ett sätt är att se till att ditt företag är en attraktiv arbetsplats. Läs igenom den här texten och utvärdera ditt företag jämfört med vad anställda eftersöker.