Välkommen till vår blogg om hur du hanterar och expanderar ditt lilla eller medelstora företag!

Det är ett stort att starta ett företag och när du väl kommit igång, är du mitt i stormens öga. Oundvikligen kommer stå du snart inför det faktum att företaget behöver expandera - hur gör du?
kvinna entreprenör som använder en surfplattakvinna entreprenör som använder en surfplatta
Den digital transformationen har redan skett - om än ny. Vi tipsar dig hur du ska hålla den digitala närvaron levande och motivera medarbetarna att hålla sig uppdaterade.
Lag möte
Rätt finansiering kan ge företaget de ekonomiska förutsättningar som krävs för att fortsätta växa. I den här artikeln får du lära dig mer om tre vanliga finansieringsformer och hur de kan gynna din verksamhet.
solpaneler
Grön teknik - ett nytt och spännande område att satsa på för dig som driver företag inom branscher inom energiproduktion för olika ändamål. Hur kan du finansiera din satsning?
varumärkeskomponenter
Ett väl fungerande företagsnamn är viktigt. Vem vet, ditt företagsnamn kanske blir Sveriges nästa IKEA? Vi ger dig punkter att tänka på när du ska välja ett företagsnamn.
manlig entreprenör som underlättar kortbetalning för kvinnliga kunder
Välj rätt betallösning för dina kunder för att underlätta för både dem och dig att avsluta en affär och få nöjda kunder.
man och kvinna entreprenörer tittar på en bärbar dator
Vad en egen företagare ska tänka på när det gäller pension och företagslån småföretag kan få. Klicka här för att läsa mer om det.
man en vrouw ondernemers kijken naar een laptop
Det är viktigt att ha kunskap om de olika lånealternativen som står dig till buds. I den här bloggen går vi igenom företagskredit.
cb_man-kvinna-laptop
Läs mer information om begreppet likviditet och hur du som företagare kan förbättra likviditeten i ditt företag.
cb_grupp_manniskor_ler
När ditt team är redo för expansion, se till att du är medveten om de kostnader en anställd för med sig. Läs mer
cb_man_grafer
Företag behöver kapital för att växa och expandera. Men vad är kapital? Och hur kan du få kapitalet att växa?
beslut
Som egen företagare ställs du inför tusentals beslut - både stora och små. Hur fattar du bra beslut? Vi ska undersöka vilka faktorer som spelar roll för goda och kloka beslut.
cb_manniskor_som_pratar
Om ditt företag inte går som du tänkt, vad kan du göra för att vända trenden? Vi ger dig förslag på åtgärder - innan det blir för sent.
cb_kvinnors_kontor
Hur går det till att refinansiera ett företag? I vilket situation är refinansiering ett alternativ? Hur går det till? Vi ger dig tips och råd.
revisor
Behovet av en revisor kommer förr eller senare att dyka upp om du är egen företagare - men när är det egentligen dags?