Välkommen till vår blogg om hur du hanterar och expanderar ditt lilla eller medelstora företag!

I detta inlägg ska vi titta närmare på vad covidpandemin har inneburit för många företag och hur man som företagare ska betala tillbaka skulder som ha

En affärsplan är en viktig komponent när man ansöker om företagslån, eftersom den ger långivaren en tydlig bild av ditt företag, dess affärsmodell, och dess potential att generera intäkter och betala tillbaka lånet
övervinna finansiella utmani
När det går bra kan det gå riktigt bra. Men när det går dåligt kan det också gå riktigt dåligt. De flesta företagare har nog varit med om det. Hur kan man då säkra sin business under till exempel lågkonjunktur för att inte helt gå under?
På vilka sätt kan ett företag finansiera sitt startkapital? Här får du svaret och inte bara ett utan tio! Få bästa tipsen för dig som vill få företaget att växa!
Få en fullständig överblick – missa inte viktig information som är bra att tänka på när det kommer till att driva företag i lågkonjunktur!
När ska ditt företag deklarera? Vi ger dig datumen du som företagare behöver hålla koll på inför deklarationen 2023. → Skatteåterbäringen för företag?
Guide för företag kring elstödet | Hur fungerar högkostnadsskydd för elpriser till företag, när kommer det och vilka företag kan få stöd?

Investera i en hållbar framtid: FIA World Rallycross Championship inleder ett partnerskap med Multitude.

Branschledande fintechleverantör ska visa upp sina tjänster i rallycrossens elit.

 

Det är ett stort att starta ett företag och när du väl kommit igång, är du mitt i stormens öga. Oundvikligen kommer stå du snart inför det faktum att företaget behöver expandera - hur gör du?
kvinna entreprenör som använder en surfplattakvinna entreprenör som använder en surfplatta
Den digital transformationen har redan skett - om än ny. Vi tipsar dig hur du ska hålla den digitala närvaron levande och motivera medarbetarna att hålla sig uppdaterade.
Lag möte
Rätt finansiering kan ge företaget de ekonomiska förutsättningar som krävs för att fortsätta växa. I den här artikeln får du lära dig mer om tre vanliga finansieringsformer och hur de kan gynna din verksamhet.
solpaneler
Grön teknik - ett nytt och spännande område att satsa på för dig som driver företag inom branscher inom energiproduktion för olika ändamål. Hur kan du finansiera din satsning?
varumärkeskomponenter
Ett väl fungerande företagsnamn är viktigt. Vem vet, ditt företagsnamn kanske blir Sveriges nästa IKEA? Vi ger dig punkter att tänka på när du ska välja ett företagsnamn.
manlig entreprenör som underlättar kortbetalning för kvinnliga kunder
Välj rätt betallösning för dina kunder för att underlätta för både dem och dig att avsluta en affär och få nöjda kunder.
man och kvinna entreprenörer tittar på en bärbar dator
Vad en egen företagare ska tänka på när det gäller pension och företagslån småföretag kan få. Klicka här för att läsa mer om det.