Skapad den 2021.02.09
Uppdaterad den 2022.04.22

CapitalBox sponsrar Arctic Rally Finland som körs den 26-28 februari, 2021

Vi har nöjet att meddela att vi även i år sponsrar VM-serien i rally, närmare bestämt Arctic Rally Finland som körs i Rovaniemi 26-28 februari, 2021.  

På grund av pandemin blev 2020 ett besvärligt år för rallysporten och vi på CapitalBox är glada att kunna bidra till att årets vinter-rally blir av, trots allt. Tävlingarna i Rovaniemi ersätter det svenska rallyt som skulle ha genomförts den 11-14 februari, men som ställts in på grund av covid-19. 

”Motorsport går helt i linje med CapitalBox värderingar. Vi värdesätter team work, fart och smidighet, och vi arbetar hårt med att hjälpa företag att ”vara med i matchen”. Vi vet hur svårt det kan vara för mindre företag att få tillgång till finansiering när det behövs som mest. Vi är därför glada att kunna stödja ett evenemang som står för så många av de värderingar vi verkligen uppskattar”, säger Scott Donnelly, CapitalBox CEO. 

Arctic Rally Finland körs under tre dagar: 

  • Tävlingarna inleds med kvällssträckor fredag 26.2.  
  • På lördagen körs tre sträckor dubbelt. 
  • Söndagen innehåller bland annat Power Stage. 

Totalt körs 26 mil specialsträckor fördelat på 10 starter. 

Arrangören AKK i Rovaniemi har meddelat att man noggrant kommer att följa myndigheternas och FIA:s riktlinjer och rekommendationer avseende covid-19 och det är osäkert om publik kommer att tillåtas på plats. Den goda nyheten är att Sveriges Television sänder många timmar från tävlingarna.