Bygg upp ditt byggföretag

 

Trots att efterfrågan alltid finns upplever byggindustrin, likt många andra industrier, hög- och lågsäsonger med projekt och kontrakt med stor variation. Att ta emot betalningar för tjänster kan vara en lång process och varje nytt projekt kan kräva stora investeringar i förskott. Samtidigt som, beroende på projektet, du kan behöva anställa fler arbetare och köpa eller hyra mer utrustning. 

Rätt finansiering kan hjälpa dig att hantera dessa situationer. Så här kan ett företagslån för småföretag hjälpa din byggverksamhet att vara stabil under hela året och fortsätta jobba på nya projekt.

 

När bör du överväga ett företagslån för ditt byggföretag 

Ta dig an större projekt 

Ibland kan du bli tvingad att avstå bra projekt endast för att ditt företag inte har tillräckligt med rörelsekapital för att täcka projektets förskottskostnaderna. Ett kortfristigt företagslån kan vara utmärkt för att täcka upp kostnader för större utgifter som dessa och sprida ut dem över mindre avbetalningar. 

Finansiera utrustning 

Bättre utrustning innebär ofta bättre kvalitet och att arbetet blir klart snabbare. Att hyra utrustning kan fungera bra i början men i takt med att ditt företag växer kan det vara bra att investera i vissa verktyg och maskiner. Ett företagslån kan vara det bästa sättet för att kunna hantera och betala för stora utgifter som dessa. 

 

Att bygga broar

Här på CapitalBox förstår vi ditt företag. Vi grundade CapitalBox så att du ska kunna få tag på rörelsekapital till ditt företag när du behöver det. CapitalBox erbjuder snabba, enkla lån på upp till en miljon kronor till byggfirmor – utan krav på säkerhet. 

Hos CapitalBox kan du vara säker på att du får smarta, snabba och okomplicerade företagslån. Vi är stolta över våra snabba, effektiva och flexibla företagslån. Vi har hjälpt tusentals nöjda kunder och vi växer hela tiden.

Vi inser att tid är pengar och det är därför det bara tar fem minuter att fylla i en låneansökan. Normalt tar en ansökan bara en dag att godkännas och du får pengarna du behöver inom en arbetsdag. 

Bygg upp ditt företag med CapitalBox.

 

Ansök nu!