Skapad den 2018.07.03
Uppdaterad den 2022.05.04

Företagslån för den som vill fräscha upp sin matbutik

Från hantering av personal och betala hyran, till att se till att dina kyldiskar och hyllor är välfyllda, måste du ofta ha många bollar i luften samtdidigt, för att kunna driva din matbutik. 

Trots att mataffärer ofta är stabila jämfört med andra företag och branscher, kan oväntade kostnader för reparationer av utrustning eller stora varubeställningar som betalas i förskott, göra att din redan smala budget blir ännu tunnare. 

Rätt finansiering kan hjälpa dig att hantera dessa situationer. Från att köpa in nu utrustning eller betala för varuleveranser i förskott, kan du välja en företgskredit eller kortfristigt företagslån. Så här kan ett företagslån hjälpa din matbutik.

 

När bör du överväga ett företagslån för din matbutik 

Fylla på lagret 

Att ha välfyllda hyllor och diskar är nödvändigt för att hålla dina kunder nöjda. Samtidigt kan det snabbt bli dyrt, framförallt om dina leverantörer måste betalas i förskott. Snabb tillgång till extra finansiering kan hjälpa för att ta stressen ur varubeställningar och ge dig friheten att fokusera på andra aspekter av ditt företag. 

Finansiering av större inköp 

Då kunder kräver mer hälsosamma eller kost-specifika alternativ måste matbutiker anpassa för efterfrågan och ändra sitt utbud, och även hur det erbjuds. Vare sig det är en ny kyldisk eller en avdelning för hälsokost, kan ett kortfristigt företagslån hjälpa dig att utöka din verksamhet och dela den första investeringen i mindre och mer hanterbara delar.

 

Håll det fräscht

Med CapitalBox kan du hålla din matbutik fräsch och du kan vara säker på att du får smarta, snabba och okomplicerade företagslån. Vi erbjuder snabba och enkla lån på upp till en miljon kronor till matbutiker som din – utan krav på säkerhet. Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns lånet inom en dag. Du får tillgång till de pengar du behöver inom en arbetsdag.

 

Ansök om lån!