Transport/Logistik

2018-05-31
Man_som_kör_lastbil

Sätt hjulen i rullning för ditt transportföretag

E-handels och detaljhandelsjätten Amazons meteoriska tillväxt har gett transport- och logistikbranschen ett ordentligt lyft. Globaliseringen och kundernas ändrade beteende innebär att produkter från jordens alla hörn skickas och levereras dygnet runt, sju dagar i veckan.

Transport- och logistisikindustrin är enorm och mångfaldig med allt från flyg-, järnvägs-, landsvägs- och sjötransporter. Även om ditt företag bara har en enstaka transportvan eller en hel flotta med transportfordon, och är verksamt inom fraktlogistik, försörjningskedjehantering, budtjänst eller persontransporter, så spelar ditt företag en viktig roll när det gäller att föra samman människor och/eller produkter.

Se till att ditt företag rör på sig

Fordonsunderhåll, inköp eller leasing av nya fordon, installation av ny programvara för att spåra leveranser, fylla på lager eller utbetalning av löner är alla oundvikliga utgifter och ibland kan det vara svårt att få tillgång till det rörelsekapital som du och ditt företag behöver. Och då har vi inte ens nämnt vad vädret kan ställa till med, både uppe i luften och på vägarna som t.ex. snöstorm, översvämning eller skogsbrand. Vädret kan inte ens de största multinationella företagen rå på.

Nu börjar det hända något

Vi grundade CapitalBox så att du ska kunna få tag på rörelsekapital till ditt företag när du behöver det. CapitalBox erbjuder snabba och lättillgängliga lån på upp till en miljon kronor till företag inom transport- och logistikbranschen – utan krav på säkerhet. 

Hos CapitalBox kan du vara säker på att du får smarta, snabba och okomplicerade företagslån. Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns lånet inom en dag. Du får tillgång till det kapital du behöver inom en arbetsdag. 

Med CapitalBox blir det lättare att nå målet. Ansök online nu!