Skapad den 2018.05.31
Uppdaterad den 2022.05.04

Företagslån för transportföretag

Vare sig det gäller leverans av ett paket eller en hel container, är det viktigaste inom logistik och transport att alltid vara tillgänglig att nå de olika destinationerna i tid. 

Att möta en deadline kan vara svårt när du råkar ut för oväntade reparationskostnader eller dåligt väder. Hur stort ditt företag än är, en enda skåpbil eller en hel vagnpark av lastbilar, har du inte råd att bli stillastående under en längre tid. 

Rätt finansiering kan hjälpa dig att hantera dessa situationer. För att betala för underhåll eller andra reparationer, eller för att utöka ditt utbud av fordon för kunna ta emot fler beställningar, kan du använda en företagskredit eller ett korttidslån. Det är så här ett företagslån kan hjälpa ditt företag.

 

När bör du överväga ett företagslån för ditt logistik- och transportföretag 

Betala för stora inköp 

Inköp av en ny skåpbil eller lastbil kan hjälpa dig att växa din verksamhet men kan även bli väldigt dyrt. Ett kortfristigt företagslån kan vara en bra lösning för att täcka förskottsbetalningar för stora utgifter som dessa. 

Finansiering av fordonsunderhåll 

Rätt underhåll för dina fordon är grundläggande och kan förebygga större problem eller reparationer. Men även med det bästa underhållet kommer du behöva ersätta vissa delar förr eller senare. Det kan bli väldigt dyrt, framförallt när du behöver utföra ett jobb snabbt och effektivt. Ett korttidslån eller en företagskredit kan sprida ut sådana kostnader över mindre avbetalningar.

 

Nu börjar det hända något

Vi grundade CapitalBox så att du ska kunna få tag på rörelsekapital till ditt företag när du behöver det. CapitalBox erbjuder snabba och lättillgängliga lån på upp till 3 500 000 kr till företag inom transport- och logistikbranschen – utan krav på säkerhet. 

Hos CapitalBox kan du vara säker på att du får smarta, snabba och okomplicerade företagslån. Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns lånet inom en dag. Du får tillgång till det kapital du behöver inom en arbetsdag. 

Med CapitalBox blir det lättare att nå målet.

 

Ansök online nu!