Skapad den 2018.05.31
Uppdaterad den 2022.03.25

Lån till frisör och skönhetssalong

Hälsa och skönhet är på intåg och det verkar som de aldrig kommer att stoppas. Men som med alla trendiga branscher finns det mycket konkurrens och du måste ständigt investera i din verksamhet för att kunna hålla dig i framkant. 

Den bästa personalen, snygg inredning, professionell utrustning och allt annat som gör att kunderna väljer just dig, kan snabbt bli dyrt. 

Rätt finansiering kan hjälpa dig att hantera dessa situationer. För att jämna ut kassaflöden, köpa nödvändiga varor och produkter i stora mängder eller anställa mer personal, kan du ta hjälp av en företagskredit eller ett korttidslån. Det är så som ett företagslån kan hjälpa din skönhetsverksamhet.

När bör du överväga ett företagslån för din skönhetssalong

Köpa in produkter

Shampoo, oljor, vårdande- eller stylingprodukter, och så mycket annat som krävs, kan tilsammans bli en stor summa. Att göra större beställningar kan hjälpa dig att få bättre rabatter eller erbjudanden från din leverantör, men trots att styckpriset blir lägre blir det totala priset högt. Ett kortfristigt företagslån kan vara perfekt för att täcka upp förskottsbetalningar för större utgifter som dessa. 

Utöka ditt företag

Vill du utöka din salong eller öppna en ny för att kunna ta emot ännu fler kunder? Det kan vara ett stort steg för ditt företag, men nödvändigt. Ett kortfristigt företagslån kan hjälpa dig att växa din verksamhet och dela den första finansiella investeringen i mindre och mer hanterbara delar.

 

Slappna av och återuppliva ditt rörelsekapital

Slappna av. På CapitalBox tar vi hand om din skönhetssalong. Med CapitalBox kan du vara säker på att kunna få tag på smarta, snabba och okomplicerade företagslån. Vi erbjuder snabba och enkla företaglån på upp till 3 500 000 kr till skönhetssalonger som din – utan krav på säkerhet.  Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns lånet inom en arbetsdag. Du kan få tillgång till det rörelsekapital du behöver redan dagen efter. 

Se vad en av våra nöjda kunder hade att säga om sitt CapitalBox-lån:

"Alla som driver företag vet att rörelsekapital är som luften vi andas – nödvändigt. CapitalBox förstår att ett företag fortfarande kan fungera bra trots brist på rörelsekapital. Med öppet sinne, fullständig transparens och ömsesidigt förtreoende lyssnade de och förstod våra förutsättningar, och de kändes som en god samarbetspartner. Med CapitalBox snabba hjälp kunde vi lösa likviditetsproblemet på bara 24 timmar. Deras snabba och professionella åtgärder gjorde ett bestående intryck som vi inte kommer att glömma i första taget.”

– Mats Holmgren