Skapad den 2018.07.03
Uppdaterad den 2022.05.23

Företagslån till din restaurang eller bar

Att driva en framgångsrik restaurang eller bar innebär ofta att kunna hantera en bred variation av uppgifter samtidigt. Från hantering av personal eller lansering av en ny marknadsföringskampanj, till att försäkra att kylarna är välfyllda och hyran är betald, blir det nästan aldrig en långsam dag. 

Men även de mest framgångsrika restauranger och barer kan stöta på problem under loppet av hög- och lågsäsongen, så som att täcka oväntade utgifter för att reparera köksutrustning eller att fylla på lager med varor som måste betalas i förväg. 

Rätt finansiering kan hjälpa till att hantera dessa situatuoner. För att jämna ut kassaflöden, köpa in ny utrustning eller betala för leveranser i förskott, väljer ofta företag i din bransch att ta ut ett företagskredit eller korttids lån. Det är så ett företagslån för småföretagare kan hjälpa din restaurang eller bar.

 

När bör du överväga ett företagslån för din restaurang 

Inköp av varor 

Att ha ett välfyllt lager för köket är nödvändigt för att hålla dina kunder nöjda. Samtidigt kan det bli väldigt dyrt, framförallt då leverantörer måste betalas i förskott. Snabb tillgång till extra finansiering kan hjälpa att ta stressen ur att fylla upp lagret och ge dig friheten att fokusera på andra aspekter av ditt företag. 

Finansiera utrustning och reparationer

Inget varar för evigt och som krögare på en restaurang eller bar vet du detta allt för väl. Att köpa kylskåp, spisar eller ugnar är inte billigt. För att ditt företag ska vara attraktivt, kan du även behöva byta ut eller renovera inredning och möbler då och då. Ett kortfristigt företagslån kan passa bra för att täcka upp för de kostnader som måste betalas i förväg för större utgifter som dessa. 

Hantera säsongerna 

Att kunna hantera hög- och lågsäsonger är en naturlig del av att driva en restaurang eller bar. Även om efterfrågan ibland är lägre måste du hålla dina lager välfyllda med varor. I tider som dessa kan hanteringen av kassaflödet vara stressigt och komplicerat. Snabb tillgång till extra finansiering kan hjälpa dig att hantera säsongerna och försäkra att ditt företag förblir stabilt genom hela året. 

 

En lösning för din restaurang eller bar

Hos CapitalBox hittar du dock en hel meny av möjligheter. Oavsett vilken typ av restaurang eller bar du driver kan du känna dig trygg med att vi på CapitalBox levererar smarta, snabba och enkla företagslån. Vi erbjuder snabba och enkla företagslån på upp till en miljon kronor till pubar och restauranger precis som din – utan krav på säkerhet. Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns företagslånet inom en dag. Du får tillgång till de pengar du behöver inom en arbetsdag.

 

Ansök nu!