Skapad den 2018.02.12
Uppdaterad den 2022.06.21

Så här får man snabbt ett affärslån

OK, så en person går in på banken...

Det låter som början på en gåta, eller hur?  Nu för tiden kan det absolut gå till så när man går in på banken.

För en småföretagare är uttrycket "Tid är pengar" fortfarande en verklighet.  När man driver ett litet eller medelstort företag, finns det ingen tid till att rulla tummarna. 

Mot bakgrund av detta så kan man ställa sig frågan vilka möjligheter man har, om man behöver ett kortfristigt lån, för att klara av verksamheten under en svår period - oavsett om det gäller inventarier, ny utrustning, löner eller vad din verksamhet än behöver.

Att gå in på banken

Kommer du ihåg förra gången du i din roll som företagare gick in på banken för att ansöka om ett företagslån?  Fick du sätta dig ner och vänta tills det fanns någon som hade tid att prata med dig? 

En halvtimma går och ingen kommer...  Det är inte ovanligt att man kan få vänta i över en timme.

Men vem har tid att vänta så länge?

Papper efter papper att fylla i

När du äntligen får prata med någon måste du kunna visa upp din redovisning, dina transaktionskvitton, skattedeklarationer med mera som vi hoppas att du kom ihåg att ta med dig. 

Du kan bli tvungen att visa upp alla dessa dokument, samtidigt som du måste fylla i många andra papper till din låneansökan.

Medan du väntar...

Vi misstänker att du medan du väntar på att få prata med någon om ditt lån, har suttit med din mobiltelefon för att kontrollera att du inte missat något på kontoret eller i butiken. 

Nu för tiden, då allt vi gör sköts via våra mobiltelefoner är det logiskt att företagare också kan ansöka om lån på sina telefoner.

Välkommen till CapitalBox.

För du har makten i dina händer...

Hos CapitalBox kan du ansöka om kortfristiga lån på mobiltelefonen.  Småföretagare är vana vid snabba kast i sin verksamhet och traditionell bankfinansiering är ofta för komplicerad och för långsam för att kunna hantera företagsbehoven idag.

Vi skapade CapitalBox så att små och medelstora företag skulle kunna få tillgång till nytt rörelsekapital på ett snabbt och enkelt sätt.

Låna pengar på ett enklare sätt

På CapitalBox har vi gjort det enklare för småföretagare att ta företagslån.  Eftersom du fyller i din låneansökan antingen på din dator eller mobiltelefon finns det inget pappersarbete och ingen dödtid i väntrummet.

Vår ansökningsprocess tar mindre än 5 minuter.  Du kan få tillgång till lån på upp till 3 500 000 kr och få det rörelsekapital du behöver redan dagen efter. 

Minns du uttrycket “tid är pengar” som vi nämnde tidigare?  Nu behöver du inte ens lämna kontoret.

 

Läs mer om företagslån