Tandläkarmottagningar

 

 

Ryktet är allt när det kommer till att driva en tandläkarmottagning, tillsammans med att erbjuda det senaste inom tandläkarteknologi och den bästa patientupplevelsen som möjligt i en ren, säker och hygiensik miljö. Att underhålla och investera i ny utrustning samt anställa de bästa tandläkarna, tandhygienisterna och kirurgerna, är viktigt för att kunna erbjuda tandvård av högsta kvalitet som dina kunder förväntar sig från ditt företag. 

Men även de mest framgångsrika tandläkarmottagningarna kan få problem då de går igenom hög- och lågsäsonger, för att täcka kostander för reparationer av utrusting eller i väntan på återbetalningar från försäkringsbolag för de tjänster du utfört. 

Rätt finansiering kan hjälpa dig att hantera dessa situationer. För att jämna ut kassaflöden, köpa ny utrustning eller förskottsbetalningar av varor eller utrustning, kan du använda en företagskredit eller ett korttidslån. Det är så ett lån för småföretag kan hjälpa din tandläkarmottagning.

 

När bör du överväga ett företagslån för din tandläkarmottagning 

Utökande av din mottagning 

Bortsett från högkvalitativ medicinsk vård, vill patienterna även ha bekvämlighet. Att utöka innebär investering i nya tjänster som dina patienter kan tänkas behöva eller att öppna en ny mottagning på en annan plats för att göra dina tjänster tillgängliga i flera samhällen. Oavsett om det är för att köpa utrustning för nya tjänster, hyra ett större kontor för din klinik eller förvärva en annan mottagning, kan ett kortfristigt företagslån vara ett bra val för att täcka förskottsbetalningar för dessa stora utgifter. 

Finansiering av varor och utrustning 

Dagliga tjänster så som rotfyllningar eller hålreparationer, med all utrustning och läkemedel som används, kan snabbt bli dyrt när du fyller på lagret. Samtidigt blir operationslampor, röntgenmaskiner och annan stor utrustning till märkbara utgifter för tandläkarmottagningar av alla storlekar. Ett kortfristigt företagslån kan vara en bra lösning för att täcka förskottsbetalningar som dessa. 

Hantering av säsonger 

En del patienter, kanske de flesta, använder sjukförsäkringar för att täcka kostnaderna för behandlingar och vård. Att vänta på försäkringsbolagen att betala dig kan skapa ett ojämnt kassaflöde. Snabb tillgång till extra finansiering kan hjälpa för att jämna ut tillfälliga svackor i inkomsten och för att försäkra att ditt företag förblir stabilt under hela året.

 

Något att le åt

Att ha tillräckligt med rörelsekapital för att kunna betala för allt kan vara problematiskt för de flesta små och medelstora företagen. Vi grundade CapitalBox så att du ska kunna få lån till ditt företag precis när du behöver det. Du kan lita på CapitalBox när det gäller smarta, snabba och okomplicerade företagslån för din tandläkarmottagning.

CapitalBox erbjuder snabba, enkla lån på upp till en miljon kronor till tandläkarmottagningar precis som din – utan krav på säkerhet. Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och du kan få tillgång till de pengar du behöver inom en arbetsdag.

Med CapitalBox, har du en till anledning att le.

Se vad en av våra nöjda kunder hade att säga om sitt CapitalBox-lån:

“Jag är jättenöjd! De var till stor hjälp. Snabba svar. Pengar på bara några timmar. Perfekt!”  

– Sylwia Frelas, Frelas GrönService HB