Skapad den 2018.07.03
Uppdaterad den 2022.05.04

Ge företaget ett lyft med ett av våra företagslån

Vare sig du äger en städfirma som riktar sina tjänster åt företag, privatpersoner eller kanske industrier, så krävs en mängd med varierande utrustning och maskiner för att du ska kunna driva din verksamhet. 

Samtidigt som du kanske måste ta dig över svackor i kassaflöden medan du väntar på kunders betalningar. Hög- och lågsäsonger blir ibland ett problem och produkter måste ofta köpas in i stora mänger. 

Rätt finansiering kan hjälpa dig att hantera dessa situationer. För att jämna ut kassaflöden, köpa nödvändiga varor och produkter i stora mängder eller anställa mer personal, kan du ta hjälp av en företagskredit eller ett korttidslån. Det är så som ett företagslån kan hjälpa din städfirma.

 

När bör du överväga ett företagslån för din städfirma 

Inköp av utrustning 

Att ha rätt utrustning för jobbet är grundläggande. Högtryckstvättar, utrustning för fönstertvätt, dammsugare, borstar, och all annan professionell städutrustning kan kräva en märkbar investering. Ett kortfristigt företagslån kan fungera utmärkt för att täcka förskottsbetalningar för utgifter som dessa. 

Utöka ditt företag 

Vill du köpa en ny firmabil för att kunna åka till fler kunder eller anställa mer personal för att möta den ökande efterfrågan? Det kan vara ett stort steg för ditt företag, men nödvändigt. Ett kortfristigt företagslån kan hjälpa dig att växa din verksamhet och dela den första finansiella investeringen i mindre och mer hanterbara avbetalningar.

 

Kristallklara företagslån

Att ha rörelsekapital till underhåll och för att köpa ny utrustning kan vara besvärligt för många små och medelstora företag. Det är därför som vi grundade CapitalBox så att du ska kunna få tag i rörelsekapital till ditt företag när du behöver det. Det är kristallklart – du kan förlita dig på CapitalBox för smarta, snabba och okomplicerade företagslån

CapitalBox erbjuder snabba och enkla lån på upp till 3 500 000 kr till städföretag – utan krav på säkerhet. Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns lånet inom en dag. Du får tillgång till de pengar du behöver inom en arbetsdag. 

Med CapitalBox får du ett rent fantastiskt företag.

 

Ansök nu!