Skapad den 2021.01.19
Uppdaterad den 2022.04.19

Företagslån för e‐handlare

Förutsättningarna för att lyckas som e-handlare har aldrig varit bättre än idag. Allt fler konsumenter väljer att göra sina inköp online och de tekniska lösningarna (webbshop-programmen och betalningslösningarna) blir bättre och smidigare för varje år som går. Att driva en webbutik är dock förenat med kostnader, oavsett om du har en egen webbshop eller säljer dina produkter på marknadsplatser som Amazon, Blocket, EBay etc.  

 
För lite pengar i kassan 

Ett av de vanligaste problemen bland mindre e-handlare är att man har för lite pengar att röra sig med, något som kan göra det svårt att få bra dealar hos leverantörerna, att man inte har råd att annonsera i den utsträckning man skulle vilja, att man inte har råd med den programvara man skulle behöva etc. Bristen på rörelsekapital gör också att man blir mer sårbar vid oförutsedda händelser.  

 
Finansiering för webbutiker 

Oavsett vilken inriktning du har på din webbutik kan CapitalBox hjälpa till med finansieringen. CapitalBox erbjuder företagslån från 20 000 till 3 500 000 kr i upp till 48 månader, utan krav på säkerhet i företaget. Hela ansökningsprocessen sker online och det tar bara några minuter att fylla i en ansökan – inget pappersarbete. Din ansökan behandlas direkt och om lånet blir beviljat har du vanligtvis pengarna på kontot redan nästa dag.