Möt team CapitalBox

CapitalBox är stolta sponsorer av Armand Mondo Duplantis, Daniel Ståhl och en grupp passionerade, begåvade och hårt arbetande idrottare från Finska Friidrottsförbundet SUL.

Lär känna Team CapitalBox-atleterna

Vi ser många likheter i våra, i toppidrottarnas och våra kunders värderingar, där framgång eftersträvas. Att man följer sin dröm, oavsett om det är en medalj, ett världsrekord eller att starta ett företag.

Vi stöttar våra idrottare precis som vi stöttar våra kunder genom att förse dem med finansiering precis när de behöver det som mest. Detta banar väg för idrottare och företag att nå sina mål.

Armand Duplantis

Armand Gustav "Mondo" Duplantis är en svensk–amerikansk stavhoppare och den nuvarande världsrekordhållaren med en höjd på 6,18 meter (20 fot 3+1⁄2 tum) inomhus, en världsbästa (utomhus) på 6,15 meter (20 fot 2). in) och han är nuvarande olympisk mästare.

Duplantis vann guld som 15-åring i pojkarnas stavhopp vid ungdoms-VM 2015. Han vann guldmedalj vid EM 2018 med en höjd på 6,05 meter och silvermedalj vid världsmästerskapen 2019.

Duplantis vann även Diamond League 2020 och Inomhus-EM 2021. 2021 vann han guldmedalj vid olympiska sommarspelen i Tokyo.

 

"Entreprenörskap är det viktigaste i det här samarbetet och det är något vi idrottare verkligen kan identifiera oss med. Ingen vaknar på morgonen med en guldmedalj runt halsen, det är något man måste jobba hårt för", säger Armand (Mondo) Duplantis.

 

 

Läs mer om vårt samarbete

 

Daniel Ståhl

Daniel Ståhl är en svensk diskuskastare, han vann OS-guld 2020 med ett kast på 68,90 meter, kröntes till världsmästare med ett vinnande kast på 67,59 i världsmästerskapen år 2019. Han innehar även silvermedalj från EM 2018 och VM 2017.

Daniel tävlade på SM i Sollentuna. Han vann inte bara diskuskastet på ett nytt personbästa 68,72 meter, det var också det nya världsledande kastet 2016. I juni 2017 klarade Ståhl ett kast på 71,29 meter i Sollentuna, och satte nytt svenskt rekord. Ståhls kast var längre än något diskuskast i världen sedan 2013.

"Jag är glad att kunna meddela att jag har inlett ett samarbete med CapitalBox. Nyckeln till framgång är att ha ett bra team bakom mig", säger Daniel Ståhl.

 

Läs mer om vårt samarbete

 

Amanda Kotaja

Vid Paralympics 2020 i Tokyo vann Kotaja silver på 100 meter med tiden 15,93 och förlorade guld med bara tre hundradelar av en sekund.
Kotaja har tre VM-guld, 100 meter och 200 meter från 2015 och 100 meter från 2017. Hon har totalt 14 medaljer i mästerskap.

"Det är verkligen en stor sak och en ära att vara bland några tuffa och stora idrottare" säger Kotaja om att bli en del av Team CapitalBox

 

Läs mer om vårt samarbete

 

Kristiina Mäkelä

Mäkelä har det finska rekordet för tresteg inomhus för kvinnor och är ofta med i världsmästerskap. Hon slutade sexa i inomhus-VM 2016, har deltagit två gånger i de olympiska spelen.

Hennes personbästa är 14,41 m utomhus (+1,4 m/s, 2021, Kuortane, Finland) och 14,38 m inomhus (2019, Gallur, Madrid, Spanien).

"Det handlar inte bara om ekonomiskt stöd. Även då det inte går som man önskar kommer teamet att stötta dig. Och när det går bra kan alla vara stolta. Det är verkligen viktigt."

 

Läs mer om vårt samarbete

 

Senni Salminen

2020 blev Salminen finsk mästare i längdhopp utomhus och 2021 inomhus. Dessutom blev hon inomhusmästare i tresteg 2020 och 2021. Salminen satte ett nytt finskt rekord på 14,5 vid Paavo Nurmi Games i Åbo och slog Heli Koivula Krugers 18 år gamla rekord med 12 cm. Med det hoppet blev hon årets ledande europé och överträffade minimikravet för att kvalificera sig till de försenade Olympiska spelen i Tokyo 2020.

"Samarbete minskar pressen. Man kan fokusera på det väsentliga, som är att träna och tävla. Det är alltid kul att ha stöd från ett bra lag", säger Salminen.

 

Läs mer om vårt samarbete

 

Vi står för

Passion

CapitalBox passion graphic

Lagarbete

CapitalBox teamwork graphic

Utveckling

CapitalBox growth graphic

Uthållighet

CapitalBox resilience graphic

Behöver du en finansiell partner i ditt team?

Vi ser många likheter mellan toppidrottare och entreprenörer. Att våga tro och satsa på sig själv och sina drömmar är något som kräver stort mod.
Så om du vill gå med i Team CapitalBox och ha någon som stödjer dig i dina utmaningar, kontakta oss så hjälper vi dig!
 

Vi hjälper små och medelstora svenska företag med företagsfinansiering i form av företagslån, företagskrediter och refinansiering.

Skicka en ansökning i dag, så kontaktar våra handläggare dig!

Missa inget

Team CapitalBox
2021.09.14
Idrottare vill kunna fokusera på det sportsliga! Vi på CapitalBox är glada över att ha dem med i laget.
capitalbox-kreditupplysningen
2021.08.30
Så här går det till när vi på Capitalbox gör en kreditbedömning i samband med din låneansökan. 
CapitalBox blir Finlands friidrottsförbunds huvudsamarbetspartner - Daniel Ståhl
2021.08.16
Finlands Friidrottsförbund och CapitalBox, Nordeuropas ledande digitala finansieringsplattform för små och medelstora företag, har ingått ett fyraårigt samarbetsavtal, genom vilket CapitalBox blir Finlands friidrottsförbunds nya huvudsamarbetspartner.