Skapad den 2020.05.26
Uppdaterad den 2022.03.25

Insamling av kaptital för små- och medelstora affärsinitiativ

Redo att samla in kapital för ditt SMF-företag? 

Att samla in kapital för företag kan vara en utmaning, även för små- och medelstora företag. En del företag kan sälja aktier till investerare eller riskkapitalister, men de flesta entreprenörer som samlar in kapital för småföretag förlitar sig på lånade pengar för att öka tillväxten eller finansiera andra företagsinitativ.  

Lyckligtvis finns det idag fler alternativ än någonsin som är tillgängliga för SMF-företagare som leftar efter företagslån. För att hitta rätt lån för dina behov behöver du utvärdera din situation och vara villig att leta på olika ställen än du kanske hade gjort för några år sedan.  

 

Att använda ett företagslån för att öka kapitalet för ditt småföretag 

Det kan vara svårt att SMF-företag att samla in kapital - framförallt från traditionella källor för finansiering, så som banker. 

Ingen fara, det finns andra finansieringskällor tillgängliga online från långivare som är villiga att arbeta med företagsägare med operfekt kredithistoria - givet att det finns andra aspekter som visar att du har ett hälsosamt företag. 

 

Är personlig kreditvärdering det bästa sättet att utvärdera hälsan i ditt företag? 

En företagares personliga kredithistoria är ett sätt som många långivare utvärderar ett företags kreditvärdighet på, men vi tror att detta inte är det enda sättet. 

CapitalBox tittar vi på ditt personliga kreditbetyg och företagets kreditprofil, tillsammans med ett dussintal andra datapunkter för att utvärdera ditt företags hälsa.  Verksamhetets kassaflöde, årliga intäkter och andra datapunkter kan komma in.  

Vårt mål är att godkänna lån till hälsosamma företag, vilket ibland kan inkludera en företagsägare med ett inte helt perfekt kreditvärde. 

Genom att se på dig och ditt företag på detta sätt kan vi erbjuda företagslån till många fler företag än en bank kan - och, sen vi öppnade år 2005, har det tillåtit oss att hjälpa tusentals av företagsägare precis som du.