Skapad den 2020.09.22
Uppdaterad den 2022.03.25

Grossister

Att driva en framgångsrik grossistverksamhet innebär ofta att kunna hantera en mängd olika saker samtidigt. Från att förutse trender eller upptäcka nya produkter att sälja, till att hantera personal och leta efter nya butiker att sälja dina produkter till, blir det sällan en lugn arbetsdag.  

När man jobbar med butiksägare blir fakturorna oftast inte betalda i förskott, vilket kan leda till att du får ont om pengar även om det går bra för företaget. 

Rätt finansiering kan hjälpa till att hantera dessa situatuoner. För att jämna ut kassaflöden eller anställa nya säljare, kan du välja att ta ut ett företagskredit eller korttidslån. Det är så ett företagslån för småföretagare kan hjälpa dig som grossisthandlare. 

 

När bör du överväga ett företagslån för din grossistverksamhet 

Hantering av kassaflöde 

Föresenade betalningar från affärspartners kan göra det svårt för ett annars framgångsrikt företag. Samtidigt kan hög- och lågsäsonger påverka dina försäljnings partners, vilket i sin tur påverkar din verksamhet lika mycket. Snabb tillgång till extra finansiering kan hjälpa dig att hantera svackor under säsongerna eller oväntade sena betalningar, och hjälper ditt företag att förbli stabilt över hela året. 

Med oss ligger du alltid bra till

Med CapitalBox kan du vara säker på att affärerna alltid blomstrar. Vårt jobb är att finansiera företag och därför kan du lita på CapitalBox som en smart, snabb och enkel leverantör av företagslån. Vi erbjuder snabba och enkla företagslån – utan krav på säkerhet. Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns företagslånet inom en dag. Du får tillgång till de pengar du behöver inom en arbetsdag.