Skapad den 2020.09.22
Uppdaterad den 2022.04.14

Företagslån för butik och e-handel

Att driva en framgångsrik butik eller affär innebär ofta att hantera en bred variation av uppgifter samtidigt. Från hantering av personal eller lansering av en ny marknadsföringskampanj, till att försäkra att hyllorna är välfyllda och hyran är betald, blir det nästan aldrig en långsam och tråkig dag. 

De flesta butiksägare går igenom hög- och lågsäsonger som kräver olika mycket personal och varor. Att hantera efterfrågan och utbudet kan vara svårt, framförallt om ditt företag är litet och kostnaden för varje anställd eller vara på lagret räknas. 

Rätt finansiering kan hjälpa till att hantera dessa situatuoner. För att jämna ut kassaflödet, renovera eller inreda skyltfönster, köpa in ny utrustning eller betala för leveranser i förväg, kan du välja att ta ut en företagskredit eller ett korttidslån. Det är så ett företagslån för småföretagare kan hjälpa din affär. 

 

När bör du överväga ett företagslån för din affärsverksamhet 

Inköp av lagervaror 

Att se till att de varor du erbjuder är attraktiva och i välfyllda hyllor är nödvändligt för att få kunder att gå in genom dörren. Ibland kan detta innebära att en betydande summa av kapital är bundet till lager och varor som inte kommer att säljas på kanske ett par månader. Snabb tillgång till extra finansiering kan förenkla hanteringen av lagret och ge dig friheten att fokusera på andra aspekter av ditt företag. 

Finansiering av renoveringar 

Inget varar för evigt och det samma gäller för inredningen i din butik. För att ditt företag ska fortsätta att vara attraktivt kan du behöva byta ut eller bygga om ställningar och hyllor med regelbunda mellanrum. Att renovera butiken kan även hjälpa för att behålla kundernas intresse, men det ökar även dina kostnader. Ett korttidslån kan vara en bra lösning för att täcka förskottsbetalningar för stora utgifter som dessa, och sprida ut dem på en avbetalningsplan. 

Hantering av säsonger 

Ett stadigt flöde av kunder är det mest önskvärda, men det fungerar inte alltid så. Under högsäsongen kanske du inte har tillräckligt med varor på lagret, medan under lågsäsongen kanske du istället inte säljer tillräckligt. Snabb tillgång till extra finansiering kan hjälpa dig att hantera svackor under säsongerna och hjälper ditt företag att förbli stabilt över hela året. 

 

Ansök nu!

 

Med oss ligger du alltid bra till

Med CapitalBox kan du vara säker på att affärerna alltid blomstrar. Vårt jobb är att finansiera företag och därför kan du lita på CapitalBox som en smart, snabb och enkel leverantör av företagslån. Vi erbjuder snabba och enkla företagslån på upp till 3 500 000 kr till detaljhandel och grossistföretag – utan krav på säkerhet.  Vår ansökan tar mindre än fem minuter att fylla i och normalt godkänns företagslånet inom en dag. Du får tillgång till de pengar du behöver inom en arbetsdag. 

Se vad en av våra nöjda kunder hade att säga om sitt CapitalBox-lån:

"Jag är så nöjd med den snabba servicen vi fick från er."

– Mias Däck o Bilservice